Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

24-7-2016. Wieder findet ein Weltklimagipfel zum Treibhauseffekt statt. Wie entsteht dieser? Die Grafik:https://t.co/sbZZHaRc0M https://t.co/ZN48z4pUn7

Voor mensen met een ongeneeslijke ziekte is dit het moment om een eventuele zware operatie te weigeren. Het is zinloos. Na 40 jaar alternatieven aandragen ontbreekt de wil bij het klootjesvolk volledig om er iets aan te doen. Deze wereld is ziek. Lees meer:

Jelmer Mommers over verband tussen t.co/D7IB3LZgX9 Lezen !

Er waren wél massavernietigingswapens in Irak (en we rijden er elke dag mee naar ons werk)

En een Syrisch vluchteling koopt doodleuk nog maar een massavernetigingswapen, alsof er niets aan de hand is. DRIE bussen om de hoek. En als men zich een beetje kwaad maakt.... Een tram.

Niet gehinderd door enige technische kennis.
Spreekt er nog iemand Hollands? >>>>

Drie bussen kunnen probleemloos tot een tram gecombineerd worden en daarbij ook goederen oppakken.

Kijk even hoe de Bayrische Oberland Bahnen zoiets aanpakken. Dit is welliswaar een dieseltrein, maar een simpel draadje boven het spoor doet wonderen. Hier twee gekoppelde stellen die op een station gedeeld worden en zelfstandig verder gaan.

Het elektrisch equivalent is zo mogelijk nog simpeler, twee motorwagens en een zwaardere lokomotief met stuurstandrijtuig met een capaciteit van 20 reizigers nemen ook goederenwagens mee, die onderweg afgekoppeld worden. Dan kunnen ook weer wagens meegenomen worden. De terugreis geschiedt in omgekeerde volgorde. Merk op dat overstappen op de voorste motorwagen in principe geen probleem is, mits er een balg aanwezig is.

Slimme opzet voorkomt dat "dunne" lijnen afgestoten worden. En elektrisch rijden is een feit.


Gelovigen hebben de neiging een monopolie op de waarheid te hebben.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMail