Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Was het eerst de zorg die geld rook, nu zijn de energieboeren flink in de war.

Vandaag (17-12-2019) stond er weer een energiepias in de straat.
 
"Budget energie". Het wordt tijd dat de energieboeren eens opening van zaken gaan geven. Ooit was de energielevering in handen van de gemeente of provincie. Hier was dat de PGEM. 15 jaar geleden was er hier ook "Woonenergie".
 
Het wordt nog gekker. Men sloopt zelfs z'n tuin hiervoor.
 
Hier in de buurt rijden 4 bussen, de OV-boeren zijn ook al de weg kwijt.
 
Lokale tramlijnen zijn allemaal opgeruimd. De bus was goedkoop omdat olie goedkoop was. Tramlijnen werden opgeheven. En nu staan de straten vol met blik.

Als wij nou veranderen dan hoeft het klimaat het niet te doen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over Klimaatkombi.
Mail

MailMail