Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Vandaag 10-4-2016 Onderwijs, onmisbare schakel in het voorkomen van misstanden op allerlei gebied.

Waarom kijkt dit blonde meisje zo verlekkerd? Ze krijgt binnenkort sexuele voorlichting en geniet nu al. Ook zij heeft haar lekkere plekjes ontdekt.

Zij willen wel leren, graag zelfs. De rest van Nederland heeft bloemkool in de oren.

Het verkeer, een gevalletje puur egoisme. Het verstand gaat op NUL. De pooierbak komt uit de hoek.

Om schade voor de transportsector door files te beperken, worden binnenkort zogeheten 'truckspotters' ingezet. Die gaan tijdens de spits onderzoeken welke vrachtwagens vastzitten en achterhalen welk bedrijf ze de weg op heeft gestuurd. In samenspraak wordt vervolgens bekeken of er afspraken zijn te maken over slimmere rijtijden.

Let wel, het spoor kent een dienstregeling. Hierdoor worden zelfs problemen tijdens de spits voorkomen. Ook het goederenvervoer houdt zich hier aan. Boven getoonde pooierbakken bevoorraden Albert Hein of Lidl niet. Dat denkt de doorsnee automaffioos wel, maar hiervoor is nog altijd een slordige 300 pk nodig.

Hier denkt de NOS een treintje te zien. Opgelet, tussen de wagens zit minimaal 10 m. In een echte trein is die afstand minder dan 5 cm.

Betere manieren voor het opslaan en vrijgeven van die energie - als de zon niet schijnt, de wind niet waait of als een elektrische auto onderweg is"

Daarvoor heeft men een slim idee bedacht. De trein, die hiermee goed op weg kan is men weer vergeten.

Klik op het plaatje voor een vergroting. Toch denkt men 90.000 de supermarkten te kunnen bevoorraden.

Zie het lachwekkend gebral.

Toch zijn er al meer dan 90.000 op de weg. Inclusief 20.000+ publieke en 50.000+ private laadpunten. t.co/uIYypqb82w

‘Zet maatschappelijk belang elektrisch busvervoer voorop’ https://t.co/EW0fWqfV7F De vrachtwaggels? @OVpro kan de tram probleemloos meenemen

Grote boze tram botst op lief klein autootje https://t.co/5dNchQLwY2 https://t.co/0l8vAeRGgQ

De Tweede Kamer heeft een omstreden PvdA-motie aangenomen om vanaf 2025 alleen schone auto's te verkopen. t.co/u3a2K1X5Aq

PvdA wil zelfrijdende bus tussen Breda en Utrecht CS t.co/8aHEURPVcv niet gehinderd door enige kennis. Er rijdt een trein.

‘Zet maatschappelijk belang elektrisch voorop’ t.co/EW0fWqfV7F De vrachtwaggels? kan de tram probleemloos meenemen

De criminelen die dit alles bedacht hebben. En men zet hier zelfs kinderen voor in. Hier een Vietnamees jochie dat voor de criminele daden van de VS gevlucht is. Agent Orange, het ontbladeringsmiddel dat men daar gebruikte.

De 13-jarige Tri en zijn gezin mogen in Nederland blijven. Dat heeft de burgemeester van Wageningen bekendgemaakt op Twitter. ,,Gigantische blijdschap bij de familie Pham", schrijft hij. Tri dreigde te worden uitgezet naar Vietnam, het land dat zijn ouders een jaar voor zijn geboorte ontvluchtten. De actiegroep 'Tri moet blijven' startte een petitie en riep de afgelopen dagen mensen op om te protesteren tegen de uitzetting. Lees meer.

#arnhem Meer ruimte op te krappe rotondes in Arnhem https://t.co/1zWXCqwCyl #arnhem_nu

Zo kan schoon en duurzaam transport eruit zien https://t.co/DcDNcoL9WI #energiedialoog #energietransitie #pblnl https://t.co/h2KCIU23EV

"De komende 10 jaar is het gewoon een assistent" - @MelanieSvH over #platooning in #HalloNederland

Veelbelovende resultaten met eerste Europese test truck platooning. Lees meer van de automaffia.

En hier 3 chauffeurs voor 3 wagens? In de trein zit één bestuurder voor minstens 20 (TWINTIG) wagens.
Zonder CO2. Zonder omvallen.

Te krap? Te lang. VVD-gezeur.

De Zwitserse Berninabahn, onderdeel van de Rhätische Bahn, zet op dit traject verkort materieel in wegens krappe bogen. En goederen? Geen probleem.
Elektrisch.

Waterstof is 6 maanden houdbaar. Met brandstofcellen kan dan weer stroom opgewekt worden voor de trein die probleemloos goederenwagens meeneemt.

‘Zet maatschappelijk belang elektrisch busvervoer voorop’ https://t.co/EW0fWqfV7F De vrachtwaggels? @OVpro kan de tram probleemloos meenemen.

Maar men blijft arrogant vervuilen, men aplaudiseert er zelfs voor.

Eerste vlucht voorbij erehaag van alle steundiensten.

Op de rails en zonder ontsporen? RT @Klimaatcombi: @ictspecialist @zelfrijdendauto Iets wat de trein al 100 jaar elektrisch doet.

Dalfsen misschien? De trein (tram) lag in een akker. RT @Klimaatcombi: @ictspecialist @zelfrijdendauto Noem mij de meest actuele ontsporing.

Eigenlijk is die hele automaffia een stelletje domme schoften. Het was een oliejunk die deze trein in een akker deed belanden met de dood van de machinist tot gevolg.

Net gehoord in de trein: "Regent het een keer, staat heel Nederland in de file." https://t.co/oSQqBHsy2Y

Heeft u al uw reactie geplaatst over het verkeersnetwerk? Dat kan tot 18 april ^sh https://t.co/mljaU5VFI6 https://t.co/WtvyyoAuFV

Is in Wageningen 20 km tramlijn aanleggen een probleem? Niet voor de A12 die alweer verbreed wordt.

De meeste mensen hebben gewoon geen technische kennis, neem ze dat niet kwalijk. Zie het gebral van Lara de Brito.


28-2-2015 Het is weer verkiezingstijd en dan komen de politici weer in het wild voor. Zo ook op de markt in Wageningen, een interessant diskussieterrein. Maar sommigen hebben hier helemaal geen trek in, zeker als je met hout snijdende argumenten komt. Ze vertonen vluchtgedrag. Ook dat komt in het wild voor. Zo ook Lara de Brito, voorstandster van elektrische, zelfrijdende auto's. Daarom het bord van de VVD met de tekst: "Auto's veroorzaken geen files, slecht beleid wel".

Het slechte beleid wordt nu geregeld door.......

“Nieuw transporttijdperk is begonnen”: @MelanieSvH bij #TruckPlatooning Challenge. https://t.co/fIgPnAgyLx https://t.co/uuXbtimiYe

Das ist der Schlüssel für mehr #Klimaschutz: Verkehrsverlagerung: https://t.co/0LHeuDnrFn https://t.co/8bI6C5UuLQ

Tijd voor hout snijdende maatregelen. Een tafel die stroom opwekt? Om je mobiel te laden? Gaat dat de wereld redden? NUON en TU-Delft hebben iets beters.

Recyclen van wind (en zon natuurlijk).

Alexander van Ofwegen, directeur Nuon Warmte, licht toe: “Dit idee bestaat uit drie stappen. Allereerst zet je elektriciteit uit wind om in vloeibare ammoniak. Daar komt een chemisch proces bij kijken, waarbij je waterstof aan stikstof bindt om ammoniak te maken. Dan sla je de ammoniak op in grote tanks - dat kan zo lang als het nodig is. Zo heb je altijd een voorraad brandstof voor die momenten dat er weinig wind of zon is. Ammoniak kun je namelijk als laatste stap als koolstofvrije brandstof gebruiken in de gascentrale. Hierbij komen alleen stikstof en waterdamp vrij, geen CO2. Wat verder zo mooi is aan dit concept, is dat het op alle plekken in de wereld mogelijk moet zijn om duurzame energie om te zetten in ammoniak. Hiermee recycle je eigenlijk de energie uit wind of zon – je gebruikt wind- of zonne-energie om ammoniak te maken en je maakt van de gascentrale bovendien een superbatterij!” Lees meer.

Daarna de voeding. Vleesproduktie omlaag en zeker geen vervanging door soja-achtige flutrommel. Schakel ook kinderen in. Daar genieten ze van.

De stikstofcrisis houdt aan, inmiddels zijn boze boeren onderweg met hun traktoren, weer stikstof, men leert niet snel. Toch zijn er methoden om er vanaf te komen.

Duizenden boze boeren op het Malieveld in Den Haag en de grootste ochtendspits ooit. Het boerenprotest deze week heeft wat los gemaakt in Nederland. Toch besloot het kabinet waarschijnlijk dat de veestapel moet worden verkleind om de stikstofcrisis op te lossen. Toch is het simpel. Communiceren, niet blokkeren.

Maar misschien is er nog wel een oplossing. De probleemstelling die geformuleerd wordt is dat we de emissie van stikstof op onze bedrijven mogelijk zorgen voor neerslag van stikstof in een natuurgebied. Dus eigenlijk zeggen ze de stikstofkringloop klopt niet. Er is onbalans. Kunnen we eenvoudig bijdragen aan een oplossing. Ik denk van wel.
Laatst hadden we hier al uitgezocht dat wanneer je 1 kg ammoniak deelt door 17 en vermenigvuldigd met 14, je het gewicht van de stikstof krijgt. Dus een vergunde ammoniak emissie van 1000 kg geeft een uitstoot van N van 824 kg. Deze stikstof komt extra in de lucht in dit voorbeeld en verstoord de balans. De vorm is ammoniak, bij depositie wordt dit ammonium.

Nu zijn er gewassen, vlinderbloemigen, die stikstof (N2) uit de lucht halen en binden. Rode klaver neemt via Rhizobium wortelknobbeltjes N2 uit de lucht. Onderzoek wijst dat dit wel tot 350 kg N per ha mogelijk is.

In de lucht zit 78 % N2. En dit is zelfregulerend. Wordt er bijvoorbeeld door rode klaver N2 uit de lucht gehaald en gebonden, dan komt er ook weer N2 middels processen in de lucht. Bijvoorbeeld ammoniak via depositie ammonium. Ammonium wordt in de bodem opgezet naar nitraat. Via denitrificatie reguleert de lucht weer het N2 gehalte. Kringloop rond.
Lees meer:

Vlinderbloemig gewas zoals lucerne en klaver, maar ook zeer veel geteeld gewas als gerst legt N uit de lucht vast!

Eén van die hobbies is het transport, hierboven uitgebreid behandeld. Wat is er zo leuk aan de file dat er zoveel mensen op af komen?

Maak hiervan een toneelstuk met acteurs. Zichtbaar gedeelte is het toneel waarop de acteurs optreden. Probeer e.e.a. in het klein uit.

En over klein gesproken, wat doe je als het regent? Dan kun je je collega bouwers uitnodigen en aan een mooie binnenbaan aan laten koppelen. Een simpele tafel waarop één of meer verdiepingen zijn gebouwd.

De Amerikanen noemen zoiets een "Mushroom-layout". Een paddestoel-baan.

Hier een voorbeeld. Je kunt het net zo ver uitbreiden als je ruimte hebt. Zie de video hiernaast.

Paddestoelbaan.

Er is alleen een tafel nodig die je met Lundia-onderdelen uitbreidt. Aan de kopeinden schroef je twee staanders waarop de verdiepingen van je baan kunt aansluiten. Na gebruik nemen je collega bouwers hun deel weer mee en schroef je de staanders weer los. Je kunt het zo groot maken als je zelf wil. Laat de automaffia zien hoe het ook kan.

En nog minder transport over de weg, kweek je eigen kruiden op je modelbaan.

Zelfs tomaten en paprika's zijn mogelijk.

Ist das die Zukunft? Kräuter und Salat in der Wohnung in einem Schrank anbauen? Mit Kunstlicht und automatischer Bewässerung? Maximilian Lössl hat zusammen mit 24 Mitarbeitern in einem Startup-Unternehmen einen Gewächsschrank für die Wohnung entwickelt: den plantCube. Kostenpunkt: knapp 3.000 Euro. Dat doe je als hobbyist anders.

Vertical Farming: "Salatanbau direkt im Supermarkt" https://www.deutschlandfunknova.de/beitrag/vertical-farming-saeen-ernten-essen … #Urban #Gardening 

Tijm kun je zonder problemen aan de rand van je modelbaan planten, ruikt nog lekker ook. Als je kruiden in de keuken kunt kweken, waarom dan niet op je modelbaan? Lees meer:

Basilicum, dat in de winter buiten bevriest, blijft lekker ruiken in huis, of het nou in de keuken, woonkamer of op je modelbaan staat, het blijft groen.

Schakel alternatieven in waar de automaffia niets mee kan.

Voorkom zo gigantische vluchtelingendrama's en terrorisme.

Gaan we wat dieper in op de oorzaak van bovengenoemde problemen, dan ontdek je dat de landen waar nu de aanslagen plaats vinden ook geen al te fris verleden hebben. België was in Afrika aktief en ook Frankrijk had al eens problemen in Algerije. Koloniale mogendheden dus. Libië.


Beter een groene buur dan een ver restaurant.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMail