Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

De combinatie politiek en twitter wordt gesaboteerd. Deze week twee keer je twitteraccount geblokkeerd. Dat wil niet zeggen dat het einde verhaal is, het is net begonnen.

Vooral de extreem rechtse politiek zit in de knel.  Een paar berichten.

Ook FvD-Kamerlid Hiddema krijgt mogelijk te hoge vergoeding - Lees meer:
 
PVV'er Graus wil opheldering over eigen vergoeding na ophef - Lees meer:

Baudet verrast door kritisch interview medeoprichter Otten - Lees meer:

PVV-leider Geert Wilders: ik geloof Dion Graus Lees meer:

Haha, deze site wordt op NIET getoond. Na een tijdje verschijnt Google met een melding over cookies.

3-3-2014. De verkiezingstijd komt er weer aan en dan lopen allerlei politici zich in het zweet om zich populair te maken. En altijd maken ze zich belachelijk. Zo is Groenslinks weer bezig met het goederenvervoer per spoor aan te pakken.

De facebookpagina van Groenslinks Renkum:

Wat vind jij belangrijk voor de Rosandepolder bij Oosterbeek? Marlies de Groot wil rust en ruimte. En geen uitbreiding van het goederenvervoer, dat brengt veel nachtelijk geluidsoverlast met zich mee, slecht voor de gezondheid van mens en dier.

Ze praat erover met Liesbeth van Tongeren in de trein op het betreffende traject. Instappen om 15.06 in Arnhem, graag even een mailtje als je meereist: marlies.groenlinks@gmail.com.
Lees meer:

In die trein notabene. Het resultaat. >>>>

Tegelijkertijd schrijft Groenslinks over peakoil dat nu goed merkbaar wordt. Bijgewerkt 7-4-2018.

Nog niet bij de natuurvoedingswinkel in de Wageningse Bevrijdingsstraat waar een winkel van Odin (voormalig Lazuur, Buys&Co, Pee Pastinakel) gevestigd is. Hier heeft men maling aan de vervuiling. De straat is regelmatig geblokkeerd door enorme vrachtwaggels die niet alleen Odin bevoorraden. Andere vervoersopties zijn hier totaal onbekend.

Hoofdmotief is het werven van klanten die veel besteden. Samenwerking met andere leveranciers van biologische produkten wijst men af.

Streekzegels, de opvolger van "Wageningse weelde", waaraan Molen de Vlijt, Ommuurde tuin en Kardoen in Bennekom meedoen wijst men af. Om maar te zwijgen over transport.

Ledenbijdrage en voordeel

Als klanten vooraf al in de basiskosten bijdragen, dan hoeven deze minder in de eindprijs berekend te worden en kunnen de prijzen dus naar beneden. Hoe meer boodschappen je doet hoe groter het voordeel is. Kwestie van gezond verstand.

Het maandbedrag is zo berekend dat wanneer je wekelijks tussen de 22 en 30 euro boodschappen doet je al voordeel hebt. Afhankelijk van de producten die je koopt is het voordeel gemiddeld tussen de 15% en 20%. Na het scannen van de ledenpas worden de ledenprijzen automatisch berekend aan de kassa. In de bezorgdienst is het ledenvoordeel gekoppeld aan je persoonlijke account.

Het voordeel voor de leden en ook de rest van de bevolking gaat veel verder dan alleen je persoonlijke account.

Niet goed voor longen: 'Bestelauto's schuldig aan bijna helft fijnstofuitstoot verkeer' t.co/t2PfsgdBnl

@hardloperhans blogt: Dalende olie-inkomsten in de Noordzee: De olieproduktie in de Noordzee daalt gestaag. Hi...
Hoog tijd voor degelijk goederentransport.

Het lijken wel een stel ZZP-ers. Werken ook langs elkaar heen. De hier getoonde vrachtwaggel. Dwars door een woonwijk, brengt de kak van Groenslinks de liflafjes waar men niet zonder kan. Kan of wil, we maken het zelf met ingrediënten uit de regio:

- 200 gr. meel
- 100 gr. muesli
- 100 gr. gele of bruine basterdsuiker
- 150 gr. margarine
- 1 lepel honing
- snufje zout

Bereidingswijze

Meet alle ingredienten af en doe ze in een kom.Hak de boter met twee messen in kleine stukjes.Kneed het deeg tot een samenhangende deegbal, vet een bakplaat in en doe hier een dunne laag deeg op.

Bak het deeg in een voorverwarmde oven op 175 °C in ongeveer 20 minuten lichtbruine en gaar. Neem de bakplaat uit de oven en snijd de plak na enige minuten met een scherp mes tot smalle langwerpige koekjes. Laat de koekjes afkoelen op een vlakke onderlaag (tafel of aanrecht). Na afkoeling zijn de koekjes geschikt voor consumptie.

Weer een vrachtwaggel minder. Groenslinks Renkum krijgt nog steeds geen hoogte van wat er nou eigenlijk met duurzaam transport bedoeld wordt. Peakoil wordt steeds spannender.

Maar misschien leert men ooit nog es dat elektrische auto's alleen maar files veroorzaken.


De meesten worden liever door lof geruineerd, als door kritiek gered.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMail