Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

20-11-2011: In Nederland kwijlt men bij de kreet "The American way of life". Alles neemt men over van de VS. Het transport, in de VS is behalve op een paar lijnen in het oosten nauwelijks elektrisch spoor te vinden, hoewel er vroeger veel meer elektrische spoorlijnen waren. De draad is bijna overal gesloopt. En dus is men er verslaafd aan olie. Daarvoor voerde de VS ook oorlogen in Irak en Afghanistan. En ook de NAVO-steun in Libie ging doodgewoon om olie. Maar de Libiërs hebben het nu voor elkaar. Saif al-Islam Kadhafi is net als Saddam Hoessein gepakt. Libië rekent er mee af.

De NOS bericht: Saif al-Islam Kadhafi is nabij Obari in het zuiden van Libië opgepakt toen hij naar Niger probeerde te vluchten.

De Nederlandse domroep rekent voorlopig niet af met hun "American way of life". Men heeft het nog steeds als een kip zonder kop over "Seef". Terwijl er toch duidelijk "Saif (Saaief)" staat.

Een ander probleem van de domroep is het weer: Op 21-11-2011 de mist. KILOMETERS file.

Ook één van de beperkingen van dit copieergedrag is het overnemen van het voedingspatroon, dat in de VS toch wel lachwekkend genoemd kan worden. Pizza en ketchup worden daar tot de groente gerekend.

Dit is groente: Ovenschotel met koolraap en macaroni. Met groenten van het seizoen en uit de regio. Een flinke economische crisis biedt uitkomst.

Uit NU.nl: Economische crisis goed voor slow food’ De Slow Food-beweging, die al 25 jaar goed, gezond en eerlijk eten propagandeert, vaart wel bij de economische crisis. Meer lezen:

"The American way of life" gaat nog verder. In de VS mag je al vanaf je 16e achter het stuur. De BOVAG loopt ook achter de VS aan. Het Eindhovens Dagblad: Branchevereniging Bovag vindt dat jongeren van zeventien jaar al een auto moeten kunnen kopen. Sinds 1 november mogen tieners al op hun zestiende beginnen met rijlessen, om vervolgens op 17-jarige leeftijd onder begeleiding te mogen rijden. De Bovag vindt het raar dat zij dan nog niet zelf een auto mogen aanschafen. Meer lezen:

Het is nog maar de vraag of jongeren, die nu al diep in de schulden zitten als ze een scooter willen kopen, dit kunnen opbrengen. Maar ja, dat interesseert de BOVAG niet. Hun schoorsteen moet ook roken en of men daardoor in de puree komt... Meer over deze volksmanipulatie:

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
Mail