Deze site probeert de lachwekkende misstanden in de samenleving aan te kaarten. Oneens? Reageer via het reaktieformulier. IP-adres wordt opgeslagen en je loopt de kans dat je reaktie op deze site gepubliceerd wordt.

21-11-2011, Domroep NOS meldt: Het verkeer heeft in bijna het hele land last van de mist. Op de snelwegen stond rond acht uur kwart ruim 370 kilometer file. Dat is eenderde meer dan normaal op maandagmorgen. Op de weg begon de spits al vroeg, omdat automobilisten eerder van huis vertrokken. De spitsstroken zijn bijna overal dicht, omdat die door camera's worden bewaakt en het zicht daarvoor nu te slecht is.

Het luchtverkeer, waar de domroep ook gek van is, gaat niet veel beter.

Schiphol.

......Op Schiphol heeft het luchtverkeer last van de mist. Veel vluchten zijn vertraagd en tientallen vluchten zijn geannuleerd. Reizigers moeten rekening houden met vertragingen..... Meelachen:

Verder houdt de domroep zich voor een groot deel van de zendtijd op Radio 1 bezig met sport en muzeik. Ja muzeik, de pulp die de domroep op notabene een nieuwszender uitzendt kan nauwelijks muziek genoemd worden. De bedoeling is dat het kijbuisvolk zich niet bezig houdt met de werkelijke problemen waar deze planeet  mee kampt. Brood en spelen dus. En vooral de oorzaken van deze problemen krijgen flink aandacht. Maar een degelijke oplossing? Het domroeppersoneel woont dan ook meestal meer dan 50 km van het werk. Bert van Sloten, woont bij Gouda, Ghislaine Plug; Rotterdam, Menno Bentveld (VARA's pseudo groene omroep); Leiden.

Het fossiele brandstof zuipende verkeer als het rijblik en de vliegende kratten. De domroep zelf zegt niet gesponsord te worden door de ANWB, die om de haverklap bij de verkeersinformatie nadrukkelijk genoemd wordt. Over die ANWB meer onder de knop Transport.

Alle verkeer in Europa kan door de trein afgewikkeld worden, maar de domroep komt niet verder dan auto en vliegtuig voor Europese bestemmingen. Deze hele club draait op kredieten, die de laatste jaren gigantisch uit de hand gelopen zijn, met de bekende gevolgen.

Verder natuurlijk de blunder van Louis Dekker (doet het met een stekker) met zijn commerciele poging het elektrische rijblik te pluggen, het houdt niet op.
Lig dubbel van het lachen

Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
MailMail