Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

16-11-2011, Uit RNW Wereldkrant: Onverwachte krimp in derde kwartaal. De Nederlandse economie is in het afgelopen derde kwartaal gekrompen. Volgens de eerste voorlopige cijfers van het CBS is de krimp 0,3 procent.

Welke economie? De groene economie loopt als een trein. Er is alleen iets anders nodig dan de oplichting waarmee politici de bevolking bestoken. Duurzame educatie is noodzakelijk. Meer lezen:
En nu krijgt men de pen op de neus:

Globalisering kent niet alleen winnaars, dat wisten we natuurlijk al. Ook India zag de eindeloze mogelijkheden van globalisering toen ze in de jaren 90 haar planeconomie verruilde voor de vrije markt. Zie ook:

En daar houdt de politiek zich vooral niet mee bezig. Politici hebben stemvee nodig. En die bereik je slechts als je een worst voor houdt. Dat is vaak niets anders dan de koophut en het rijblik. Vooral dat laatste moet blijven rijden. En dat is wat ALLE politici doen. Op bijeenkomsten zoals gisteravond (15-11-2011) in de Wageningse bibliotheek. Diederik Samsom (hier nog met haar) in dit geval. Samsom was aanvankelijk een uur verlaat door een "spoedoverleg".

De avond bleek uiteindelijk tijdverspilling.

Wel of geen kernenergie was zijn thema. Samsom gaf daarom aan dat er voor een overschakeling naar een duurzame economie tijdelijk toch kernenergie nodig is. En ja, daar kwam ie, de geruststelling dat het elektrische rijblik gewoon kon blijven rijden.

Samsom is de laatste tijd weer in het nieuws. Net als de domroep zelf. Niks bizonders, de domroep zwijgt ook in alle talen hierover. Samsom:

“Veel sterkte”, kreeg Diederik Samsom afgelopen jaar toegewenst van willekeurige voorbijgangers. Eerst vanwege zijn vertrek uit politiek Den Haag, nu als trekker van het Klimaatakkoord. Nog 8000 werkdagen te gaan om 8 miljoen panden CO2-neutraal te maken. “Er komt een einde aan onze gasverslaving ”

Vanaf februari zit de oud PvdA-leider aan het hoofd van de Klimaattafel. Zijn opdracht is uiterlijk 2050 de hele gebouwde omgeving te verduurzamen. Samsom staat aan het roer om het Klimaatakkoord naar de haven te loodsen. De handtekening in Parijs was snel gezet, maar heeft enorme consequenties. De overstap naar CO2-neutraal betekent verduurzaming van 1000 woningen per dag: emissieloos en gasloos.

Een enorme opgave waarbij wijk voor wijk zal worden aangepakt. “Mensen zijn nu al verrast als zij een gasfornuis in hun nieuwe huis aantreffen. Dat helpt.” Lees meer:

Dan de domroep zelf:

Kan men bij combineren? De klimaatproblemen voor huurders en het overschot aan piloten. Ik betaal geen cent extra aan energiekosten. Toen de CV
vervangen werd, werd warmtekrachtkoppeling aanbevolen. Door genegeerd. Zij gaan betalen.

Zoals bekend levert kernenergie slechts stroom en daar weten de omvallende vrachtwaggeltjes, evenals Samsom, geen raad mee. Uit het publiek een sneer over de Betuwelijn. Verder komt het dom gehouden publiek niet. Samsom opperde als elke politicus biobrandstof, maar gaf onmiddelijk toe dat het rendement van een dieselmotor niet meer dan 18% is. Neem daarbij de kennis dat de huidige voorraad fossiele brandstof in miljoenen jaren ontstaan is en je kunt het verhaal van Samsom als oplichting naar de prullenbak verwijzen.

Dat is waar deze site over gaat. Eén van de oorzaken van het gigantische verbruik van deze fossiele brandstoffen is de afstand tussen woon- en werkplek. Die is veel te groot.
En dat gaat men in de komende "recessiejaren" merken.

En....Hypotheken gaan voor flinke problemen zorgen. Honderdduizenden Nederlandse gezinnen dreigen de komende jaren in de problemen te komen, wanneer hun huidige gunstige hypotheekrente afloopt en ze tegelijkertijd de gevolgen van allerlei bezuinigingen moeten ondergaan.

Dat heb je dus als je de propaganda van de politiek zonder kritiek volgt. In de jaren '60 van de vorige eeuw propageerde de toenmalige regeringen om buiten de stad te gaan wonen. Een koophut. En zie de problemen, want de toen nog aanwezige spoor- en tramlijnen werden afgebroken. De Rotterdamse RTM reed voor het laatst in 1965. Files en dus toenemend (fossiel) brandstofverbruik.

Dit was een PvdA-maatregel, Samsom is kamerlid van de PvdA

Gevolg was dat iedereen een rijblik nodig had en het begrip "autootje pesten" ontstond. "Kwartje van Kok" (PvdA) was één van de maatregelen. En dat is voorlopig niet voorbij. Maar de wal gaat het schip nu keren. Drastische maatregelen zijn nu nodig:

De politiek maakt een likkende beweging naar boven en een trappende beweging naar onderen. Diverse agogen zijn hier al het slachtoffer van geworden en zij reageren identiek.

Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over Klimaatkombi.
Mail