Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

18-11-2011 De NOS laat weten: Kees Bastmeijer, hoogleraar natuurbeschermingsrecht, ziet 'weinig ambitie voor de natuur' in de Natuurwet van staatssecretaris Bleker.

De hypocrieten, meer dan 75% heeft één of meer rijblikken voor de deur, waarvoor Rijkswaterstaat met hun belastingcenten wegen aanlegt of verbreedt. Via deze wegen kachelen de "natuurliefhebbers" naar de natuurgebieden en slepen ook hun kinderen mee in deze leefstijl. Het Renkumse MEC (Milieu Educatie Centrum) organiseerde ooit een "struintocht" naar de Jufferswaard. Ondanks dat de bus er bijna voor de deur stopt vonden sommige ouders het nodig de kinderen per rijblik te brengen. De ouders wisten niet exact het startpunt te vinden en dus stak één van hen pardoes de weg over, waar het rijblik bijna gegrepen werd door een collega olieslaaf die zonodig moest inhalen.

Gelukkig liep e.e.a. goed af en kwamen de kinderen met de schrik vrij.


Vroeger hadden kinderen snotneuzen, tegenwoordig hebben snotneuzen kinderen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over Klimaatkombi.
Mail