Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

13-7-2017 Turkije in de EU? NOOIT! Hier lees je waarom niet.

Turkije schrapt 'controversiële en ingewikkelde' evolutieleer op scholen -

Turkije heeft op scholen door het hele land de evolutieleer uit lesprogramma's geschrapt. Volgens de Turkse onderwijsbond is de theorie van Darwin betwistbaar, controversieel en te ingewikkeld voor leerlingen. Lees meer:

En meer: Ausstieg aus Pariser Klimavertrag: Schließt sich die Türkei den USA an? |
Iets vergelijkbaars vind je ook bij het Telegraafgespuis.

’Reizen met OV onnodig ingewikkeld’ Men moet er toch voor gestudeerd hebben om in Nederland met het OV te reizen. Al dat in- en uitchecken, een hel voor de onervaren reiziger. Neem mijn laatste treinreis. Die was van Amersfoort naar Baarn. Op dit traject rijdt alleen de NS. Lees meer:

Zelfs dat kan de Telegraaf niet aan. Een onmogelijke vergelijking? Een gestudeerde moeder (biologe) laat haar 6-jarige dochter op schoot sturen. Mevrouw dweept met de PartijvandeDieren. Er is geen planeet-B.

En er is meer, dit komt uit het Radboud ziekenhuis: Lekkere witlof met aardappel puree en hamblokjes van eigen bodem.

Er is geen planeet-B. 'Boeren hoor bij Brabant. Maar veefabrieken niet!' Esther roept op tot verzet tegen plannen provincie Noord-Brabant voor de veehouderij.

Aktie onderneem je zelf.

Zie ook:

Zorg creëert eigen patiënten (CO2).


Vlees, u weet wel waarom ... maar gelukkig niet hoe.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail