Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

24-5-2017 Dit is weer een blunder van de politiek, het paard achter de wagen gespannen. Elektrische auto's opladen met de remenergie van de Arnhemse Trolleybus. De bus kon al geen vracht meenemen, de elektrische straatversmalling al helemaal niet. Dijksma denkt hier goede sier mee te maken.

Schonere lucht is een grote opgave waarvoor Arnhem staat. Ondanks alle trolleys wurmt zich nog te veel vies weg- en scheepvaartverkeer door de stad. Het stadsbestuur stimuleert het elektrisch vervoer in allerlei vormen. B. en w. promootten de aanschaf van elektrische scooters.

Eerder dan Dijksma rijdt het stadsbestuur al met een waterstof-elektrische dienstauto, en het geeft 10.000 euro subsidie aan regiobewoners die in zo'n waterstof-brandstofcelauto rijden. Lees meer: En dus ruimte vreten. Wie kan zoiets betalen? Lees meer:

Vooral Wageningen en de bussenclubs liggen dwars in de versporing van het elektrische openbaar railvervoer dat zelf heel goed met rekuperatie overweg kan. Lees meer:

Maar dat WIL de politiek niet, er zijn al problemen met het declaratiegedrag van met name de rechtse ballen van de VVD, die verzot zijn op hun luxe leventje en dus hun pooierbak moeten inleveren, gaan fietsen en in het openbaar vervoer moeten delen met het klootjesvolk. En daar hebben ze een gloeiende pest aan. Men is gewend aan de oprijlaan waar hun elektrische pooierbak staat op te laden.

Ooit werd in de Wageningse bibliotheek geuit: "Die tram terug".

Zie ook:

Lowcardieet, Nocardieet, Blikloosdieet.
Mijn plek.


Politici en luiers moeten moeten regelmatig verwisseld worden en wel om dezelfde reden.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMail