Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

22-5-2017 Tot in den treure behandeld, maar als de politiek en vooral Breng stug blijven volharden in hun CO2-bommen, die met niks te combineren zijn....

Zolang het klootjesvolk niet verder kan denken dan de paardentram, zolang blijft mishandeling van kinderen (de  toekomstige generatie die met klimaatverandering te maken krijgt) bestaan. Nu gaat de journalistiek er zich ook mee bemoeien. Ook met het verstand op NUL!

Tweet van Arjen Wals:

Het is simpel: Zolang iedereen stug blijft vasthouden aan eigen pooierbak, die misschien een boodschappentas kan meenemen, zolang gebeurt er niks. Lees meer:
De tijd gaat wel dringen:

En met groen gas red je het ook niet. Er is meer creativiteit nodig.
Tussen twee bussen (of trucks) zit minimaal 8 meter en een koppeling (mechanisch of elektrisch) ontbreekt totaal. Ieder voor zich en een fundamentalist voor ons allen.

Deze construktie op banden gaat het niet redden, heeft men bij Breng dan echt niet het inzicht dat elektrisch vervoer over rails (staal op staal) veel efficienter is?

Een crowdfundingprojekt. Richt je de goederenspoorbaan smalsporig in, ideaal voor de Wageningse en Arnhemse binnenstad. En wie heeft daar nou moeite mee? Het trekkende voertuig vervangt de buurtbus en neemt meteen het vrachtvervoer mee. Over Crowdfunding gesproken, in Renkum gaan binnenkort weer de straten open voor vervanging van de riolering. Leg daar meteen een straatspoortje aan. Komt altijd van pas.

Kan men bij de Wageningse politiek nou echt niet bedenken dat de "Groen gasonzin" verspilling is.

28-2-2015 Het is weer verkiezingstijd en dan komen de politici weer in het wild voor. Zo ook op de markt in Wageningen, een interessant diskussieterrein. Maar sommigen hebben hier helemaal geen trek in, zeker als je met hout snijdende argumenten komt. Ze vertonen vluchtgedrag. Ook dat komt in het wild voor. Zo ook Lara de Brito, voorstandster van elektrische, zelfrijdende auto's.

Personenauto's, voor hen die fluitend € 30.000.- of meer op tafel leggen. Vrachtwaggels, die zoals hier de firma Albert Hein moeten bevoorraden, dat ontgaat de politiek. De VVD heeft overigens exact de zelfde ideëen. Je kunt dus zeggen dat een betere naam voor Groenlinks, GroenSlinks zou zijn. De PvdA is geen haar beter. Diederik Samsom had hier ook geen antwoord op in 2011. Elektrische auto's. En deze?

Komt doodleuk vanuit Zwolle naar Wageningen. Tot Ede of Arnhem rijdt er een trein, In Ede is ruimte zat, maar dat ligt al jaren braak. Arnhem-Goederen? Opgeheven.

Het enige waar politici aan kunnen denken bij railtransport is "Lightrail" en iedereen weet dat je daarmee geen Albert Hein mee kunt bevoorraden. Rechts toont de Zwitserse Montreux-Oberland-Bernois al 100 jaar hoe dat moet.

Maar dat WIL de politiek niet, er zijn al problemen met het declaratiegedrag van met name de rechtse ballen van de VVD, die verzot zijn op hun luxe leventje en dus hun pooierbak moeten inleveren, gaan fietsen en in het openbaar vervoer moeten delen met het klootjesvolk. En daar hebben ze een gloeiende pest aan. Men is gewend aan de oprijlaan waar hun elektrische pooierbak staat op te laden.

Zie ook:

Lowcardieet, Nocardieet, Blikloosdieet.
Oplichting met zonnepanelen.

Mijn plek.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMail