Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Het ontbrekende stuk (voorlopig). Renkum industrieterrein Schaapsdrift - Bennekom. Deze lijn is belangrijk, er rijdt daar nu totaal geen openbaar vervoer. Onderweg ligt het vergadercentrum "Everwijnsgoed". Ook is er nog een houthandel gevestigd, die nu over de weg wordt bevoorraad en van belang kan zijn voor de energievoorziening van de Rijnlijn. Een jaar na publikatie op de voormalige weblog schrok er een ambtenaartje van de provincie Gelderland wakker.
Toen was men al bijna bezig met de reconstructie van de N782.

Nu rijdt er een buurtbus (leeg) waarmee men loopt te leuren. De lijn is ook belangrijk als reserve als er calamiteiten zijn op de lijn naar Wageningen. Ook Wageningen - Hoog wordt aangedaan. Verder is dit een toeristisch gebied en dan is openbaar vervoer belangrijk. In Bennekom nog een paar haltes en mogelijk een zijlijntje naar de winkelstraat aldaar.

Dan de gebouwen van de Rijnlijn. Deze dienen zo veel mogelijk multifunktioneel te zijn. In de stations kunnen ook gehuisvest worden:

en nog veel meer. De omgeving blijft zo leefbaar omdat er altijd iemand is.

Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over Klimaatkombi.
MailMail