Deze site probeert de lachwekkende misstanden in de samenleving aan te kaarten. Oneens? Reageer via het reaktieformulier. IP-adres wordt opgeslagen en je loopt de kans dat je reaktie op deze site gepubliceerd wordt.

Het ontbrekende stuk (voorlopig). Renkum industrieterrein Schaapsdrift - Bennekom. Deze lijn is belangrijk, er rijdt daar nu totaal geen openbaar vervoer. Onderweg ligt het vergadercentrum "Everwijnsgoed". Ook is er nog een houthandel gevestigd, die nu over de weg wordt bevoorraad en van belang kan zijn voor de energievoorziening van de Rijnlijn. Een jaar na publikatie op de voormalige weblog schrok er een ambtenaartje van de provincie Gelderland wakker.
Toen was men al bijna bezig met de reconstructie van de N782.

Nu rijdt er een buurtbus (leeg) waarmee men loopt te leuren. De lijn is ook belangrijk als reserve als er calamiteiten zijn op de lijn naar Wageningen. Ook Wageningen - Hoog wordt aangedaan. Verder is dit een toeristisch gebied en dan is openbaar vervoer belangrijk. In Bennekom nog een paar haltes en mogelijk een zijlijntje naar de winkelstraat aldaar.

Dan de gebouwen van de Rijnlijn. Deze dienen zo veel mogelijk multifunktioneel te zijn. In de stations kunnen ook gehuisvest worden:

en nog veel meer. De omgeving blijft zo leefbaar omdat er altijd iemand is.

Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
MailMail