Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

27-11-2011, UIt RNW wereldkrant: ENI wil olieproductie in Libië verdubbelen Het Italiaanse energieconcern ENI wil de olieproductie in Libië de komende tien jaar opvoeren tot 600.000 vaten olie per dag, een verdubbeling ten opzichte van het niveau van voor het uitbreken van de oorlog in februari.

Niet nodig, de trein is echt zo slecht nog niet. Uit BN De stem: ANTWERPEN - Een dronken Nederlander is vrijdagochtend vroeg op Antwerpen Centraal Station overreden door een trein, maar kwam er ongedeerd weer onder vandaan. Dat schrijft Het Laatste Nieuws zaterdag. Meer lezen:

Dat zou men in Wageningen toch eindelijk eens moeten beseffen. Daar wil men in 2030 "klimaatneutraal" worden, maar men blijft mekkeren over de slechte bereikbaarheid.

Uit de Gelderlander: WAGENINGEN - Ondernemers uit de wijde regio rond Wageningen zijn zeer ontstemd over de gang van zaken rond de afsluiting van de Nijenoord Allee in Wageningen. De Kamer van Koophandel, VNO NCW, MKB en het Wagenings Ondernemers Contact hebben hierover een brief geschreven aan wethouder Michiel Uitdehaag. Meer lezen:

En dat is echt niet zo moeilijk. Het Zwitserse plaatsje Zernez, nog niet half zo groot als Wageningen is wel klimaatneutraal, door die trein die als voorbeeld zou kunnen dienen voor een lokale smalspoorlijn tussen Arnhem en Ede en die dus ook Wageningen kan aandoen en veel uitgebreider dan in het hieronder volgende artikel uit Bahn-online.ch.

Dit treinstel, voorzien van standaardkoppleingen kan bv zomaar goederenwagens naar Wageningen brengen, waar de plaatselijke ondernemers hun spullen van het station kunnen afhalen. Zoals hier in Zernez, de Rhätische Bahn met een goederenwagen van de buurtsuper "Volg" doet.

Als meer internetshoppers hun pakketje naar een afhaalpunt laten sturen in plaats van naar huis, hoeven bestelbusjes minder rond te rijden en stoten daardoor minder CO2 uit. Dat klinkt logisch, maar is nu ook onderzocht door TNO in opdracht van brancheorganisaties Thuiswinkel.org en Topsector Logistiek.

Wanneer 50 procent van de pakjes naar een afhaalpunt gaat, stoot de bus van de bezorger 17 procent minder CO2 uit dan wanneer alle pakjes thuisbezorgd worden, blijkt uit de simulatie van TNO. Zie ook:

E.e.a. is dus gezwam: Deltaplan Bereikbaarheid 2030! Vandaag presenteer ik in Den Haag de contouren. Meer bereikbaarheid voor minder geld.

En natuurlijk te voet of met de fiets!!
Dus ondernemers, staakt uw wild geraas en steek de koppen bij elkaar.


Wat is de overeenkomst tussen automobilist en kattenvoer. Aktief en vrij in een blikje.


Volg Klimawaterval op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over Klimaatkombi.
Mail