Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Van transport hebben slechts weinigen kaas gegeten. De eerste gedachte gaat meestal uit naar de eigen auto en die loopt zoals je ziet vast in het verkeer. Dan volgt als je een beetje geluk hebt de trein, maar ook daar gaat het fout. Goederenloodsen bij het station zijn gesloopt, de volgende stap is het lokale railvervoer en dat vind je met uitzondering van enkele landen ook totaal verdwenen. NZH, RTM, NBM, LTM, TET, in Oosterbeek werden de laatste tramrails uit de straat gesloopt.

Straf is nu het gevolg. Fijnstof, gezondheidsproblemen, CO2, lawaai en verkeersongevallen.

Was haben wir Autofahrer euch nur getan? Vielleicht das:

Verkeer heeft een probleem met bomen. Nooit gehoord van Amelisweerd? Ook de vleesmaffia is schuldig. Lees meer:


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over Klimaatkombi.
MailMailMailMail