14-11-2011: NOS bericht: Met een druk op de knop een nieuwe auto bestellen via internet: het kan al, zij het op kleine schaal, op sites als Auto.nl en Nieuweautokopen.nl. Storm liep dat nog niet. Maar nu gaat een grote organisatie online auto's verkopen: de ANWB .

De organisatie, die bijna vier miljoen leden heeft, lanceert vandaag een website waarop leden een gloednieuwe auto kunnen kopen. Meer lezen:

De ANWB-aap komt weer es uit de mouw. Gaat nog leuk worden als Peakoil werkelijheid wordt.

15-11-2011: Uit RNW wereldkrant: Transport en Logistiek Nederland verwerpt het plan van branchegenoot VERN om volgende maand actie te voeren tegen de inzet van Oost-Europese chauffeurs in het wegtransport. De bedoeling is om een langzaam-aan-actie te houden op de snelwegen. TLN meent dat zo’n actie medeweggebruikers onevenredig hard treft en ten koste gaat van het imago van de hele sector. Volgens VERN hebben vooral kleine transportondernemers last van de inzet van goedkope Oost-Europese chauffeurs.

De automaffia zit behoorlijk in de knel. Op de vroegere weblog stond ooit een presentatie van een regionale smalspoorlijn in een gebied waar de automaffia ook behoorlijk in de knel zit. Elektrisch natuurlijk, zodat je zonder problemen meteen elektrisch kunt rijden. Zie de mogelijkheden van dit elektrisch rijden. Meer lezen:

Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
MailMail