Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

23-1-2016: Het bewijs: Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Daarom een ander recept zonder cookies, die zijn er ook.

Deze hartige pannenkoek is speciaal voor ouders. Nee jongens, jullie mogen geen hapje. Tenzij je het héél lief vraagt. En daarna de afwas doet.
Meng het meel met wat zout in een kom. Maak een kuiltje in het midden.

Doe 2 eieren en 200 ml melk erbij. Mix met een garde tot er een glad beslag ontstaat.

Snij 200 gram kastanjechampignons in dunne plakjes en smoor ze met de fijngesneden bosui een minuut in wat olie in een koekenpan.

Zet het vuur hoger en giet een kwart van het beslag in de pan. Draai de pannenkoek voorzichtig om als de bovenkant is gestold.

Strooi geraspte kaas op de gebakken kant en wacht tot de kaas is gesmolten.


Een goede leraar is iemand die dingen uit je haalt in plaats van je er mee vol stopt.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail