Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

2-9-2016 Een voorbeeld van gemeentelijk wanbeleid toont twitter weer eens:

Moestuin Vrijstaat Thialf volledig vernield ARNHEM – Van de moestuin in ...

Een foto toont de ravage. De oorzaak is zonneklaar, het fantasieloos beleid van de overheid en media. Gemeenten planten fantasieloos "onderhoudsarm" groen, waarvoor een dure kraan nodig is om dit te onderhouden, want de kneuzen kunnen geen snoeischaar hanteren. Bloeien doet het spul nauwelijks, bijen hebben het nakijken.

Een bijkomende oorzaak is het uitzendbeleid van de domroep, die meerdere keren per uur junkmuzeik uitzendt. Ook op een nieuwszender. Dat dit niet bevorderlijk is voor de al even fantasieloze jeugd is duidelijk.  De hier getoonde plek was in de buurt van een hangplek.

De families die hieruit ontstaan kunnen ook helemaal niet meer denken in groen, veel gezinnen hebben twee of meer auto's voor de deur en de straat wordt overvol en dit is het gevolg. Drie knotwilgen op de Veluwe, geplant in augustus. Goed vastschroeven.

http://klimaatkombi.nl/images/Voeding/Vertikale_tuin.jpgHet kan ook anders, en is in het verleden al eens behandeld. Het simpele tuinalternatief.

De gemeente Renkum is hiervan een goed voorbeeld. Een vrouw met kanker had nog één van de laatste volkstuintjes, maar moest deze tenslotte inleveren. Bewoners kunnen e.e.a. zelf goed onderhouden. Zelfs in een rolstoel. Rij gewoon langs je vertikale tuin.

Iedereen moet uiteindelijk eten en het voer uit de supermarkt is vaak te zout, zit in plastic verpakt, waarvoor eens in de twee weken een vrachtwaggel door de straat raast. Vervang de smakeloze groene massa door wat bakken met simpele groenten en kruiden en je tekkelt het afvalprobleem voor een groot deel.

Dit landschap maakt het voor mensen weer leefbaar. Zelfs tegen een muur is nog een tuintje mogelijk en laat ook de stortbuien snel afvoeren. Mede omdat er minder transport nodig is en er dus minder CO2 de atmosfeer ingeblazen wordt.

Onweersbuien hebben donderdagmiddag en -avond voor veel wateroverlast gezorgd in het oosten van Noord-Brabant. Ook Limburg had te maken met extreme regenval.

In Boxmeer (Noord-Brabant) viel aan het eind van de middag zo veel regen dat wegen werden afgesloten. Straten kwamen in korte tijd blank te staan. De politie verzocht rond 18.30 uur om niet meer naar Boxmeer te komen.


Tegeltuinen zijn voor Tokkies met onderhoudsarme hersenpan.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMailMail